Vitalité58: healingstories

De beste manier om liefde te ontvangen is door hem te geven !

| Home | een sessie | gebruikte technieken | ervaringen | tarieven & contact | inspiratiebronnen

 

Anne van der Straaten:
Ik had regelmatig pijn in mijn rechterknie met wandelen en als ik even mijn voet verkeerd neerzette en mijn knie verdraaide werd hij dik. Dat kon wel meer dan een maand duren. Na een MRI-scan in Nevers bleek mijn knie aan ‘lichte slijtage onderhevig’ te zijn. Onomkeerbaar dus. Toen Myriam aanbood de knie met Quantum Touch te behandelen, was ik sceptisch, want slijtage is slijtage natuurlijk. Tijdens de behandeling, waarbij Myriam mijn knie een flinke tijd zacht vasthield, voelde ik wel wat in mijn knie, maar echt spectaculair waren de veranderingen die eerste keer niet. Een paar dagen later echter merkte ik onder de douche ineens dat het wassen makkelijker ging: het kniegewricht was soepeler! Uiteindelijk heb ik drie behandelingen gehad en ik wandel weer heerlijk zonder dat ik last krijg.

*****

Frans:
Op een ochtend stond ik op met een flinke keelpijn. Ik voelde een griep aankomen, en had daar helemaal geen zin in. "Geen probleem, hoor", zei Myriam... we proberen gewoon even Quantum Touch". Ik wist dat het goed werkte bij pijn en slijtage, maar een griep???
Nou ja, niet geschoten is altijd mis, dacht ik nog, ik heb wel meer bijzondere genezingen ervaren. Myriam legde haar handen voorzichtig op mijn hals. Ik voelde al snel een weldadige warmte. Een tijdje later vroeg ze: "En?". Ik slikte wat in een poging de zere plek terug te vinden. Maar die was bijna geheel weg! "Ik maak het nog even af", zei Myriam en legde haar handen nog even op dezelfde plek.
In de loop van de dag verdween mijn keelpijn helemaal en die griep heb ik nooit gekregen.

*****

Rita Meems :
Mijn schouder bezorgde me al een lange tijd veel last en pijn. Ik was nooit bij een dokter geweest want ik dacht dat het het met kromming van mijn schouders te maken had... Maar na bij Myriam 2x een behandeling te hebben ontvangen heb ik daar helemaal geen pijn meer aan....

Mijn rug deed zeer en Myriam bood aan me een Reconnective Healing te geven. Na 2 sessies was de pijn verdwenen.

*****

 

*****

Louise:
Die keer bij Myriam
voor mijn oog
vroeg mijn arm om aandacht

Ik was al een paar keer bij Myriam geweest in verband met mijn rechteroog, waar soms druk op staat. Beide keren was het verschil na de behandeling duidelijk; de druk achter en rond het oog verdween, het gebied werd rustiger. Deze derde keer was eigenlijk een ‘onderhoudsbeurt’ want ik had op dat moment niet echt last van het oog, maar het leek ons goed om er toch nog een keer aandacht (energie) aan te geven, Zo gezegd zo gedaan.
Tijdens de behandeling (Quantum Touch) ervaarde ik weinig in het oog maar gaandeweg wel dat mijn rechterarm aandacht begon vragen. Deze arm en hand zijn soms erg aanwezig, al sinds jaren, na een derdegraads RSI meer dan 10 jaar geleden, en net die week had ik er weer last van gekregen.
Terwijl Myriam Quantum Touch bij mijn oog deed, ontstond een zwaar gevoel, een spanning, in de hele arm. Dat meldde ik aan Myriam. Na korte tijd, waarin ‘de pijn’ in de arm alleen maar duidelijker werd, heeft Myriam ‘haar strategie verlegd’ van het oog naar de arm.
Vanaf het moment dat ze dat deed voelde ik beetje bij beetje de spanning wegzakken, er ontstond een warme tinteling, een beetje broeierig gevoel van binnen. Het werkte van boven naar onder in de arm.
Na een tijdje kon ik aangeven dat de druk, de spanning, weg was uit de gehele arm! Ik probeerde het daarna nog een paar keer ergens te ontdekken, je gelooft het bijna niet, maar het was echt weg, de arm was volledig pijnloos. De hand die koud was geweest was nu heerlijk warm.
Ik vond het een bijzondere ervaring dat de arm zelf aangaf dat er daar aandacht nodig was en dat hij toen hij die kreeg deze vervolgens zo open en volledig in zich opnam, heerlijk!

*****

Jan van der Lee:
Op een ochtend had ik hoofdpijn. Net niet genoeg om een pil te nemen, maar te veel om er de dag meer door te gaan. Myriam heeft mij behandeld, slecht 10 minuten omdat er iemand op bezoek kwam. Na tien minuten was het bijna geheel weg en een uur later wist ik me de hoofdpijn niet meer te herinneren.

*****

Een dag voordat ik een grote autorit moest maken voelde ik op een ochtend een pijn in mijn linkerschouder. Een soort kapselontsteking en ik wist van een eerdere keer dat dat langdurig kan zijn en pijnlijk. En een autorit van één dag in het vooruitzicht maakte me ongerust. Myriam heeft mij behandeld en een uur later was de pijn weg. Ongelooflijk en ik heb de dag erna zonder probleem de autorit kunnen maken.

*****

Ronald:
Ik heb regelmatig sessies met Myriam uitgewisseld en dat waren inspirerende ervaringen.
Een hardnekkige angst voor de tandarts kwam regelmatig op mijn pad (zeker twee keer per jaar).
We hebben hier samen aan gewerkt en nu ga ik met aanzienlijk minder spanning naar de behandelingen,
In de tussentijd heb ik 2 zenuwbehandelingen ondergaan en een kroon laten zetten en dat was zeer goed te doen.

*****

Knie
Ik had last van mijn knie sinds een auto ongeluk 36 jaar geleden. Daarbij kwam ik met mijn knie tegen de stuurkolom van de auto. Vaak bij het lopen, en als ik de trap afliep. Na één sessie Quantum Touch was de pijn weg. Dat is nu (april 2011) meer dan een jaar geleden. De pijn is nooit meer terug gekomen.

Arthrose
Sinds 4 jaar had ik een arthose van de duim, die een pijn veroorzaakte die tot aan min elleboog doortrok. Het was alsof mijn duim en onderarm van binnen in brand stonden. Ik werd er 's nachts wakker van. Na één sessie was de pijn verdwenen en slaap ik weer lekker.

Zo kan ik nog wel meer verhalen vertellen. Het is wonderbaarlijk zo goed als het werkt, die Quantum Touch !

Pierrette

*****

Buurman Monsieur Dupont had last van de gevolgen van chemotherapie. Hij voelde zich beroerd, zag er grauw uit en had de puf niet om niet uit bed te komen. We besloten hem Reiki aan te bieden om hem weer in balans te krijgen. Hij ging op het aanbod in. De dag na de eerste Reiki was hij op, en voelde zich een stuk beter.

*****

Mevrouw Burg : "Al dagenlang had ik een hevige pijn in mijn nek. Toen ik Myriam aan de telefoon had en dat vertelde, zei ze : "Ga maar even lekker in de stoel zitten, ik stuur wel wat energie". Ik doezelde wat weg in mijn stoel, en toen ik na een uurtje opstond om koffie te zetten ontdekte ik ineens dat de pijn weg was! Heerlijk, wat een opluchting! Ik was zo blij.... ik heb haar meteen gebeld om het goede nieuws te vertellen."

*****

Mail van een vriendin :
"Hallo Myriam, ik wil je nog wel laten weten hoe het na je behandeling gegaan is. De volgende ochtend voelde ik nog wel de behandelde plek tussen m`n schouders maar in de loop van de dag ben ik die vergeten want ik voelde er niets meer. En tot op heden voel ik er niets meer, ook niet wanneer er op gedrukt wordt. Dus nog hartelijk bedankt en ik denk dat ik nog een keer bij je langs kom voor m`n onderrug want die kan ook wel wat energie gebruiken."

*****

Rick : "In september van dit jaar was ik op bezoek bij Myriam. Uit belangstelling vroeg ik naar haar methode, hoe het werkte en de achtergrond ervan. Sinds een jaar speelde bij mij al een blessure aan mijn schouder en ondanks ik sceptisch was wilde ik wel meer weten over haar methode en vroeg haar of ze mij zou kunnen helpen. Diezelfde dag heb ik een behandeling ondergaan. Met verbazing heb ik de dagen daarna geen pijn in mijn schouder gevoeld. "

*****

Uw ervaring binnenkort hier? U bent van harte welkom !© 2011 Myriam Burg